Skip to content

Coaching

Welke koers wil jij varen?

Soms ben je op een punt in je leven beland waarbij je voelt dat je dingen anders wilt maar niet weet hoe.

Middels coaching kun je een stap voorwaarts zetten en daarbij bewust stilstaan bij de vraag: waar sta ik op dit moment in het leven en waar wil ik naar toe?

Coaching

Coaching kan helpen om je gedachten weer op een rijtje te zetten, je kwaliteiten te ontdekken en te versterken en alternatieven te ontwikkelen voor de valkuilen die je tegenkomt in het leven. 

Deze valkuilen zijn echter nodig om te zien wat er aan de hand is en te begrijpen welke stappen je nog zou kunnen zetten om vooruit te komen. 

Coaching is geen therapie maar kan wel helend werken. Ieder mens krijgt een rugzakje mee uit zijn of haar verleden. Dit kun je niet meer veranderen. 

Maar de toekomst bepaal jij wel zelf en dat is het vertrekpunt.

We bieden coaching op maat door af te stemmen op jouw wensen, behoeftes, drijfveren, inspiratiebronnen en doelen. De coaching kan zowel op de praktijk als op een zelfgekozen locatie plaatsvinden.

De volgende mogelijkheden zijn er:

Lifecoaching

voor mensen die een meer ontspannen, succesvoller of betekenisvoller leven willen leiden

Loopbaancoaching

voor jongeren die hulp kunnen gebruiken bij een studiekeuze of werknemers die hun loopbaan een positieve draai willen (of moeten) geven.

Mentale coaching

voor mensen die willen werken aan hun mentaliteit of drijfveer.

Stresscoaching

voor mensen die met stress om willen gaan en minder stress willen ervaren.

Teamcoaching

Om teams van leidinggevenden of medewerkers beter te laten samenwerken, of de deskundigheid te bevorderen door middel van workshops/training.

Outdoorcoaching

voor mensen die mentaal en fysiek in beweging willen komen waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van de reflectiemogelijkheden die de natuur biedt. Door buiten in de natuur te zijn, word je letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Hierdoor ontstaat er een betere samenhang tussen jouw mentale en emotionele processen. Daarnaast werkt het ontspannend voor zowel lichaam als geest.

Lichaamsgerichte coaching

voor mensen die gewend zijn om hun gevoelens of lichamelijke signalen vanuit het denken te benoemen. Bij lichaamsgerichte coaching leer je dat de sleutel tot verandering en transformatie zit in de combinatie van authentiek voelen en denken.

Contact

Neem gerust contact met ons op